Loading...

E-commerce

Ontwerp en ontwikkeling van webwinkels
Home / Diensten / E-commerce

E-commerce

3XL heeft veel ervaring met het ontwikkelen van e-commerce systemen. In de loop der jaren hebben wij vele webshops opgeleverd. Soms zijn daarbij verouderde back-end systemen omgezet naar moderne webtechnologie en daarmee gekoppeld aan de webwinkel. Alles is mogelijk, webwinkels met alle standaardfunctionaliteiten, of (extra) modules en applicaties geheel voor u op maat geschreven. Wij kijken naar welke oplossing voor u de beste is en binnen uw budget past.

Uiteraard kunnen wij ook de koppeling met iDeal en/of andere paymentproviders verzorgen. Elke koppeling is mogelijk en qua betalingsmogelijkheden kunt u zover gaan als u zelf wilt. Dit kan bijvoorbeeld direct d.m.v. eigen iDeal integratie of via een paymenyprovider zoals Sisow, TargetPay, Icepay, MultiSafepay of Mollie. Ook hier kijken we eerst wat voor u de beste oplossing is, o.a. qua betalingsmogelijkheden die u wilt accepteren (iDeal, PayPal, creditcards, machtiging, etc.), mede afhankelijk van uw budget en (verwachte) verkoopaantallen.

Het is lastig om voor complete websites en webwinkels vooraf prijzen op te geven. Maar op deze pagina met tarieven staat een overzicht met prijzen van veel voorkomende onderdelen.