Loading...

Google Workspace

voorheen Google Apps en G Suite
Home / Diensten / Google Workspace

Google Workspace

Let op: Wij leveren deze dienst per 1-2-2021 niet meer. Helaas maakt Google het steeds lastiger om simpele dingen voor elkaar te krijgen, zoals het versturen van een mailtje vanaf een web app of het in Outlook zetten van een e-mailadres. De supportaanvragen voor e-mail via Google werden de laatste tijd onhoudbaar. Daarnaast wil vrijwel elk bedrijf toch over de MS Office suite beschikken. Kortom, na 15 jaar stappen we volledig over van Google naar Microsoft. Nieuwe klanten kunnen terecht bij Microsoft 365 of een andere leverancier naar keuze.

Al sinds de introductie ervan, kunnen wij uw domein aan Google Workspace (voorheen Google Apps en G Suite) koppelen. De voordelen van Google Workspace zijn o.a.:

  • De ruimte van uw online opslag / e-mailbox is 30 GB per gebruiker!*
  • E-mails worden verstuurd via de Google servers via een beveiligde verbinding
  • E-mails versturen en ontvangen tot 25 MB per stuk
  • E-mail versturen vanaf elke locatie (dus niet gebonden aan de mailserver vanu uw accessprovider!)
  • Gmail webinterface
  • Google spamfilters (de beste in de wereld)
  • Google anti-virus
  • Ingebouwd Office pakket: documenten, spreadsheets, presentaties en kalender

Maakt u of uw bedrijf nog geen gebruik van Google Workspace? Wij kunnen de aanvraag en koppeling van Google Workspace onder uw eigen domeinnaam en hostingpakket realiseren. Voor alle vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

* Gegevens en prijspeil 15 oktober 2018, website Google Workspace. Voor actuele gegevens van de verschillende abonnementen en prijzen, klik hier.


N.B. Wij leveren de dienst op zoals Google Workspace die aanbiedt. De e-mail kan te allen tijde via de webmail worden geraadpleegd. Dit is ook de bron. Uiteraard kunt u de e-mailadressen ook in een app op uw telefoon zetten en/of in een e-mailprogramma zoals Outlook zetten en daarmee de e-mail beheren. Zie ook de rubriek support. Desgewenst kunnen wij de e-mailadressen in Outlook zetten voor u (alleen via TeamViewer), maar dit valt buiten de dienst zelf, en zal tegen uurtarief gaan.