Loading...

iDeal Integratie

Klanten betalen veilig en gemakkelijk online met iDeal
Home / Diensten / iDeal

iDeal integratie

Wij kunnen iDeal integreren in uw website, webwinkel of andere applicatie. Elke koppeling is mogelijk en qua betalingsmogelijkheden kunt u zover gaan als u zelf wilt. Wij werken veel met de payment service providers Mollie en Sisow, vanwege de lage transactiekosten per iDealbetaling. Deze bedragen slechts 45 cent per transactie oftewel bestelling. Dat is een lagere prijs dan bij afname van de dienst direct bij de bank. Plus dat er via de payment provider ook nog eenvoudig andere betalingsmogelijkheden zoals PayPal en creditcard zijn toe te voegen. We kijken eerst wat voor u de beste oplossing is, o.a. qua betalingsmogelijkheden die u wilt accepteren (iDeal, PayPal, creditcards, machtiging, etc.), mede afhankelijk van uw budget en (verwachte) verkoopaantallen.

Voorbeelden van prijzen voor de integratie van iDeal:

iDeal koppeling WordPress WooCommerce of OpenCart
Voor een iDeal koppeling voor een open source webwinkelpakket zoals bijvoorbeeld OpenCart rekenen wij slechts € 125,- excl. BTW voor de gehele iDeal integratie via Mollie of Sisow. U kunt dan dezelfde dag nog iDeal-betalingen ontvangen.

iDeal betalingmogelijkheid (standalone)
Dit is handig om uw klanten snel, eenvoudig en veilig te kunnen laten betalen via iDeal. Op een eigen webpagina is de betaalmogelijkheid via iDeal voor uw klanten beschikbaar. Na betalen is het geld binnen een minuut bij u binnen. U kunt de betaallink ook in uw e-mail versturen naar uw klanten. De standalone iDeal integratie is een web app die we aanbieden voor € 10,- per maand en eenmalig € 50,- setup kosten. Prijzen excl. BTW. U kunt dezelfde dag al betalingen ontvangen. U dient te beschikken over een KvK-nummer, zakelijke rekening en een BTW-nummer.

Voor een live voorbeeld zie deze link:
iDeal maatwerk
Voor een iDeal koppeling met uw maatwerk e-commerce systeem gelden andere tarieven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op deze pagina met tarieven staat een overzicht met prijzen van veel voorkomende andere functionaliteiten.

Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.