Loading...

Office 365

Microsoft Office 365 onder eigen domeinnaam
Home / Diensten / Office 365
Koppeling e-mail met Office 365
We kunnen Office 365 koppelen aan je eigen domeinnaam. Op die manier kan je mailen met je zakelijke e-mailadres via de Microsoft servers en daarnaast van alle andere voordelen van Office 365 profiteren. Ideaal voor bedrijven omdat geen eigen mailservers meer hoeven te worden geinstalleerd en bijgehouden, en altijd profiteren van de laatste versies van Microsoft Office.

Voordelen Office 365
 • Zakelijke e-mail, inclusief agenda en contactpersonen. Enorm veel opslagruimte voor mail, maar liefst 50 GB per gebruiker.*
 • Onlineversies van Office: Word, Excel en PowerPoint.
 • Vanaf Standard ook de offline versies Outlook, Word en de rest van de Office suite apps!
 • Bestanden opslaan en delen met 1 TB opslag per gebruiker.*
 • Stabiele mailservers van Microsoft met antivirus en spamfilters.
 • Niet afhankelijk van de uitgaande mailserver van je accessprovider.
 • Makkelijk toe te voegen in je e-mailprogramma, tablet en telefoon.
 • Grotere e-mails en attachments versturen (tot 25 MB per e-mail).
 • Alle beschikbare ruimte van je hostingpakket is vrij voor je website.
 • Beveiligde cloudservices inbegrepen: Teams, MicrosoftExchange, MicrosoftOneDrive, MicrosoftSharePoint
 • De volledige, installeerbare Premium apps Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Publisher (alleen PC) en Access (alleen PC) zijn meegeleverd met het Office 365 abonnement vanaf Business Standard.

Wat heb je nodig?
Voor de koppeling heb je een domeinnaam en een webhostingpakket nodig. Wij stellen de koppeling met Office 365 in en zorgen dat deze blijft werken. Hiervoor berekenen we éénmalig € 75,- + € 20,- per gebruiker (= mailbox) setupkosten. De betaling voor het Office 365 abonnement verloopt rechtstreeks met Microsoft.
Verschillende pakketten Office 365
De twee Office 365 abonnementen hieronder koppelen we het meest. Het verschil is dat je bij het duurdere abonnement ook de offline versies van de Office 365 programma's erbij krijgt.

Office 365 Business Essentials: € 4,20* per gebruiker per maand
Office 365 Business Premium:  € 10,50* per gebruiker per maand

N.B. Wij leveren de dienst op zoals Microsoft die aanbiedt. De e-mail kan te allen tijde via de webmail worden geraadpleegd. Dit is ook de bron. Uiteraard kunt u de e-mailadressen ook in een app op uw telefoon zetten en/of in een e-mailprogramma zoals Outlook zetten en daarmee de e-mail beheren. Zie ook de rubriek support. Desgewenst kunnen wij de e-mailadressen in Outlook zetten voor u (alleen via TeamViewer), maar dit valt buiten de dienst zelf, en deze support zal tegen uurtarief gaan of via uw SLA contract.


* Gegevens en prijspeil 15 oktober 2018, website Microsoft. Voor actuele gegevens van de verschillende abonnementen en prijzen, klik hier.