Loading...

Support

Veelgestelde Algemene Vragen
Home / Support /

Vraag: Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal?

Antwoord:

Onze betalingstermijn is 14 dagen. Staat een factuur 30 dagen open, dan ontvangt u van ons een herinnering. Indien betaling uitblijft zal de dienst onderbroken worden totdat het totaalbedrag binnen is. Tot die tijd zal bijvoorbeeld een website uit de lucht zijn en e-mail onbestelbaar retour afzender gaan. Domeinnamen zullen worden opgeheven en vrijkomen voor registratie door anderen.

De facturen voor de verlenging van domeinnamen, webhosting, e-mail en SSL-certificaten worden circa 1 maand voor het ingaan van de nieuwe peroiode verstuurd, na de opzegtermijn. Dit zijn altijd jaarcontracten en deze hebben een betalingstermijn van 14 dagen. De totale kosten hiervan dienen dus altijd vóór het ingaan van de nieuwe periode te zijn voldaan. Indien het totaalbedrag nog niet is bijgeschreven voor de nieuwe periode ingaat, zal de betreffende account op de dag van de nieuwe periode geblokkeerd (suspend) worden. Uw website zal dan uit de lucht zijn en e-mail zal onbestelbaar retour afzender gaan. Dit zal zo blijven totdat het volledige bedrag (incl. € 20,- administratiekosten) daadwerkelijk bij ons op de rekening is binnengekomen. Bij niet of te laat opzeggen, en/of niet op tijd wegverhuizen, zal dus weer een nieuwe periode van een jaar ingaan. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt! Let op, indien u betalingsachterstand heeft of afgesloten bent, zullen uw domeinnamen na 1 week komen te vervallen. Eventuele andere domeinnamen die u via ons geregistreerd heeft zullen ook niet meer automatisch verlengd worden. Deze zullen dus allen in quarantaine of redemption gaan, of opgeheven worden en vrijkomen per vervaldatum. Eventueel verlies van domeinnamen, data, e-mail en/of uw website zijn geheel uw eigen verantwoordelijkheid. Het zal erg hoge kosten met zich meebrengen indien uw domein uit de quarantaine gehaald moet worden (tenminste € 150,- per domeinnaam), of nog erger, indien de software van domeinkapers het domein registreert bij vrijkomen en u met hen moet gaan onderhandelen.
De snelste manier om uw factuur na afsluiting te voldoen is via iDeal. Uw betaling wordt dan direct verwerkt en dan kunnen wij u meteen weer aansluiten. U kunt daarvoor deze beveiligde pagina gebruiken: www.3xl.nl/pay

Het op tijd betalen van uw factuur is geheel uw eigen verantwoording. Wij zullen nooit enige aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies of schade van welke aard dan ook door het niet tijdig betalen. 3XL is niet aansprakelijk voor het verlies van domeinnamen door het niet tijdig betalen van facturen, geen correcte gegvens hebben aangeleverd bij de aanvraag van de domeinnaam, of een verhuizing met verkeerde gegevens. Welke reden dan ook, 3XL is niet aanpsrakelijk.

Laatst gewijzigd: 2018-03-05


Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op.