Loading...

Tarieven 2022

Alle prijzen
Home / Tarieven

Tarieven

"Wat kost nou een website?" Dit is vraag die we regelmatig krijgen. Maar zonder verdere informatie is een antwoord hierop onmogelijk. Eerst moet duidelijk zijn wat er precies gebouwd moet worden. Op basis van een schatting van de benodigde uren hiervan kan een prijsindicatie gegeven worden. De vanafprijs ligt in elk geval rond de 1500 euro.


Prijsindicaties websites

Wordpress website: vanaf € 1.495,- (op basis van 25-30 uur werk).
Maatwerk website: vanaf € 2.500,- (op basis van 50 uur werk).
Maatwerk website met CMS: vanaf € 3.500,- (op basis van 70 uur werk).
Maatwerk webwinkel: vanaf € 4.000,- (op basis van 80 uur werk).

Eén en ander is afhankelijk van het aantal rubrieken en pagina's, wat er precies op de pagina's moet komen te staan, of de klant dit zelf gaat doen of dat het invullen van de content wordt uitbesteed, het aantal revisies (is het in één keer goed of moet het drie keer worden bijgeschaafd?), veranderingen tussendoor en finetuning.

Daarnaast hebben alle websites met een CMS (Content Management Systeem), dus websites die u zelf kunt beheren, onderhoud nodig. De code en scripts van de website moeten up-to-date blijven om veilig te blijven. Bij Wordpress is er elke maand wel een update. Deze websites kunnen niet zonder onderhoudscontract indien u het onderhoud niet zelf doet. Bij de maatwerk websites ligt het interval voor onderhoud wat lager, daar is gemiddeld om de 2-3 jaar een update noodzakelijk maar dat is veel meer werk. Ook hiervoor is dus een onderhoudscontract aan te raden, om onverwachte kosten te voorkomen.

Onderhoudscontract websites

Onderhoud Wordpress website:
€ 50,- per maand (jaarcontract, facturatie per jaar, totaal € 600,- per jaar).
Of € 60,- per maand (bij facturatie per kwartaal, totaal € 720,- per jaar).

Onderhoud maatwerk websites en webwinkels:
Vanaf € 50,- per maand bij een jaarcontract met facturatie per jaar. Of vanaf € 60,- per maand bij facturatie per kwartaal.

Let op: Dit onderhoud zorgt ervoor dat alle benodigde security updates aan uw website of webwinkel gedaan worden. Alleen op deze manier is uw website en zijn uw bezoekers goed beschermd tegen spammers en hackers. Eventuele extra toevoegingen en functionaliteiten inbouwen in uw website valt buiten dit onderhoudscontract.


Uurtarief

Het uurtarief bedraagt € 80,-. Dit geldt voor alle werkzaamheden, van programmeren tot support. Dit in stappen van 15 minuten. Het minimumtarief voor werk aan websites of accountbeheer bedraagt € 20,-.

Alle (opgegeven) prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Vraag nu aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.